Special Offer Mastercollection Gold

Special Offer Mastercollection Gold



****************************

MASTER COLLECTION GOLD EDITION

****************************


Dengan Milik DVD Mastercollection 'GOLD' ini, anda bakal dapat LIMA(5)  Pakej 'ADVANCED' seperti di bawah dalam satu DVD..




(PERTAMA:1)  EBOOK  'Step by Step' How to design photoshop & Illustrator 120 pages (RM150) 

- Diluar, harga Ebook photoshop sahaja dah RM150. Kalini termasuk dengan bab Illustrator sekali.

- Ebook ini, sesuai untuk newbies yang nak ikut 'step-by- step' bergambar

- Boleh print, dan guna untuk peribadi.. 


(KEDUA:2)  BAHAN MASTERCLASS 'Easy-to-Design' PSD & AI (RM45) 

- Tak pernah, ebook siap dengan bahan design yang sangat membantu newbie untuk design.

- Bahan design ini, sesuai untuk yang malas nak cari bahan sendiri di internet.

- Bukan itu je, bahan design ini termasuk sekali pakej font premium.


(KETIGA:3)  DUA(2) VIDEO TEKNIK "Design Photoshop & Tracing Illustrator" (RM67) 

- Tak akan jumpa diluar sana, ebook yang dibantu oleh dua video photoshop & Illustrator

- Ikut step by step anda akan mudah faham.

- Tak faham, repeat+follow.

- Next video tutorial diberikan percuma melalui akses emel.


(KEEMPAT:4)  EBOOK PREMIUM "Shutterstock & Premium Image" (RM35) 

- Ebook ini satu-satu ebook di Malaysia, yang sangat membantu anda. Hanya dalam DVD ini shj.

- Ebook menerangkan cara nak download image premium untuk background, model, element dll.

- Teknik ni, short-cut 50% masa kita design photoshop.


(KELIMA:5) 48 FOLDER "Design Template" MASTERCOLLECTION UPGRADED (RM700!!)

- Tak ada ebook/video tutorial di , siap sekali dengan hasil design.

-Design ni hasil inspirasi dari saya selama 3 tahun dalam editing & design program besar universiti.

- Kalau nak diikutkan, upah design RM150 setiap satu design.. Tapi anda dapat 48 design ni yang boleh pakai semula.

- RM150 x 48 design kira jerr lah.



Jumlah harga diatas ini telah mencecah RM997..

*Jangan risau saya bagi promosi dibawah.. Tapi.. baca dulu sampai bawah..



Nanti dulu.. Apa yang membezakan pakej gold ni dengan DVD sebelum ni?


Pakej gold ini Anda dapat  tambahan lagi dua(2) Pakej yang bernilai RM400 dalam DVD ni!! Diberi Percuma!!


So, Maksudnya Nilainya DVD ni Total RM997 + RM400 (dua Pakej tambahan) tu lah ya?

Ya, betul... Total semua pakej ni dah RM1397 tau!



Tapi, Baca sampai habis dulu kalau nak Promosi Kaw Kaw..

Pakej Gold yang mencecah RM400 pun ada disebutkan dibawah..


(PAKEJ GOLD A):  RM250


HOW TO DESIGN 'Attractive Product Poster'

- Ada 6 Video bersiri yang lengkap, lubuk gambar memukau, sehinggalah cara untuk design.

- Tutorial ini, sesuai untuk agen/stokis/owner produk yang pening nak design poster fesbuk ads.

- Selalunya gambar yang menarik, dari design guna teknik yang betul, mampu kurangkan kos CPC. Saya pernah dapat 2-3sen per Click!

- Newbie, lagi sesuai.. Sebab ia step by step..

- Bahan disediakan dalam fail .Psd boleh pakai semula..




(PAKEJ GOLD B):  RM150



    
.........................

HOW TO 'DESIGN Professional Logo within 5 minutes'

- 3 Siri Video tutorial step by step macam mana nak buat logo yang nampak professional

- Dalam tutorial ini termasuk templet 'mock-up' yang buatkan logo anda lebih nampak real & tertarik

- Teknik 'short-path' untuk anda gabung elemen dalam logo agar nampak professional.

- Owner produk, mahupun sesiapapun wajib dapatkan teknik ni.





MAKLUMAN!! 

Anda bakal dapat Keseluruhan Pakej ADVANCED RM997 + Pakej Gold A RM250 + Pakej Gold B RM150 berjumlah RM1397 tau!


 

HARGA RM497 shj..

 

 

PROMOSI..


RM297 shj (Jimat RM200)

Sekejap.. Selalunya Cepat 'Sold Out' Sebab ada promosi utk terawal..


Jika Anda terawal dapatkan pakej gold ini:

RM237 (300 org pertama)

RM257 (300 org berikutnya)

 


TERBARU!! OFFER TERAWAL..

Promosi ini ditutup dan harga promosi kembali asal selepas tamat kuota..



RM237 shj 

(Terhad 100 orang sahaja)


Jika Anda terawal dapatkan pakej gold ini:

RM157 (100 org pertama)


RM187 (300 org pertama)

RM237 (300 org berikutnya)

 


GRAB OFFER SEKARANG, HANYA RM157 SHJ


 

Dengan promosi kaw kaw ni, anda dapat LENGKAP, dengan full pakej bernilai RM1397 itu..

OFFER DITUTUP pada bila bila masa, lepas ditutup, anda bakal menangis tau..

Jarang saya buat promosi ni..

 

Harga mungkin Kembali kepada RM497..

 


 

Tiada SOFTWARE? Tambah RM40 sahaja.. Kami beri software percuma + Pendrive 8gb..

*Dalam DVD Master Collection kami tiada software.. Untuk memudahkan anda belajar, dapatkan software terkini.. Dapatkan Pendrive 8GB + Software 7.41gb + Handling Cost Hanya RM40 shj! Lagi tak masuk akal! Harga Asal RM60. (Untuk pengguna Windows shj)


Perhatian! Sila lengkapkan borang di bawah.

Ruangan yang wajib diisi

BUTIRAN PEMBELIAN

Produk Kuantiti Harga (RM)
MASTERCOLLECTION GOLD EDITION (RM157 utk 300 org pertama)
296
MASTERCOLLECTION 'GOLD' ADVANCED RM187
FREE SOFWARE CS6: PENDRIVE 8GB RM40
ALL GOLD LIMITED (General RM97 + GoldRM187 + PENDRIVE RM60) RM237 *save RM107
JUMLAH

Kupon Diskaun

Masukkan kod kupon di bawah (jika ada) dan tuntut!

Kos Penghantaran

JUMLAH KESELURUHAN (RM)
Caj Pengendalian (RM)

KAEDAH PEMBAYARAN

Perhatian! Sila pilih (dengan KLIK) kaedah pembayaran yang sesuai untuk anda di bawah.

Sila lakukan bayaran berjumlah RM ke akaun bank pilihan anda di bawah.

  • Anda mesti memasukkan emel mvbeautysecret@gmail.com di ruangan emel semasa melakukan transaksi menerusi Perbankan Internet.
  • Anda mesti mengambil dan memuat naik gambar bukti pembayaran jika anda melakukan transaksi menerusi Mesin Deposit Tunai.
PenamaMohammad Ubaidullah Bin Mohd Jaafar
No. Akaun04070074887520
Buka CIMB Clicks  
PenamaMohammad Ubaidullah Bin Mohd Jaafar
No. Akaun01032020561726
Buka Bank Islam IB  
PenamaMohammad Ubaidullah Bin Mohd Jaafar
No. Akaun501589057142
Buka Maybank2u  

BUTIRAN PELANGGAN

Log Masuk atau
Masukkan nama FB Anda untuk memudahkan kami add anda dalam group FB


PENGESAHAN



Maklumat Peniaga

Ubaidullah Jaafar Marketing
mvbeautysecret@gmail.com
+60137643391