Special Offer Mastercollection Advance Plus+

Special Offer Mastercollection Advance Plus+

TQ Sebab dah donlod ebook & langgan Emel ni..

Sebelum tu, memang sebelum ni dah lama follow emel saya kan?
Ingat lagi tak?

Tak mengapa, saya nak 'share' contoh contoh design poster dibawah ni.. Guna Photoshop & Illustrator tau!

POSTER LANDSKAP

Nak buat poster di fesbuk, kebanyakkannya orang suka lihat poster jenis landskap. Sebab Kita boleh susun text, memanjang (horizontal) makaya, kita boleh minimakan penggunaan ruang. Fesbuk benarkan tidak lebih 20% teks je tau dalam gambar.




Poster jenis ni, pun sesuai juga kalau digunakan untuk mewarwarkan bisnes ke, program ke, mahupun design untuk promote produk/servis kita.

Biasanya buat banner guna teknik ni. Sebab banner biasa ukurannya guna ukuran landscape.. Ukuran panjang lebih besar dari ukuran lebar..




POSTER PRODUK/PACKAGING

Biasanya kalau kita nak promote produk kita, tak kisahlah gunakan medium fesbuk ke, ataupun nak buat flyers. Ni contohnya..


Ni juga poster Produk yang saya nak bagi produk ni secara Percuma sebagai BONUS...


POSTER PROGRAM & UCAPAN



Jika nak buat program universiti mahupun program di pejabat.. Memang penggunaan logo tak boleh lari. Poster dibawah ni adalah design untuk backdrobe Festival Keusahawanan UTHM.



Penggunaan yang penting, corak + Logo + text + Background. Design cepat siap gunakan perisian Adobe Illustrator.
Bagusnya kalau design guna Adobe Illustrator lebih ringan dan saiz pixel kita boleh set seberapa besar yang kita nak.

Setahu saya.. Anda memang minat nak belajar Photoshop & Illustrator..

Sebab Nak belajar design banner, bunting, poster program, tshirt, design fesbuk ads kan?

Sebab itu anda ada langgan emel saya sebelum ni kan?


Lepas tu anda dapat emel, katanya ada Offer Kaw-Kaw ..Kan?


SAYA YAKIN..


Anda sebenarnya..


DAH LAMA SERIUS NK BELAJAR EDIT, DESIGN SENDIRI GUNA PHOTOSHOP & ILLUSTRATOR!

Cuma.. Belum jumpa mana nak belajar je.. Best ni! Ada offer ni..


Ni antara Testimoni setelah dapatkan Pakej Mastercollection Advanced yang lepas..


[TESTIMONI 1] "..Katam banyak kali.. Berjaya hasilkan banyak design.. Walau belum pakar lagi.." - Ct Nadiah





[TESTIMONI 2] "..Hasil Design makin kemas & menarik, Dpt mudahkan kerja dalam waktu singkat.." - Adam Yusoff



[TESTIMONI 3] "..Sangat membantu untuk siapkan report assigment.." - Nurul Khairani



[TESTIMONI 4] "..Dah start buat part time designer dengan bantuan DVD MasterCollection ni.." - Faizah Abdullah





Nak tahu tak siapa saya?


Okay japp... Saya kenalkan nama dulu ya..

Nama saya Ubaidullah Jaafar.. Ex-Pelajar UTHM..

Masters student to be InshaAllah..


.


Saya terlibat jugak dalam buat training..

Masa ni buat kelas Editing Video



(Master Collection Video belum ada lagi yeee.. hehehe)


Tak lama tu,tahun 2014..

Saya cadang nak Buat Kelas Mastering Your Editing kat UTHM..

Tapi Tak jadi.. Sebab dah sibuk Final Year kat UTHM..




2015, Jadi Founder Produk Wanita.. (Masih berjalan sampai sekarang)

Nak tahu, produk tu, Logo, Tulisan Nama Produk, aku design sendiri..

Guna Ilmu Master Collection ni tau..




Ni posternya.. Pun aku buat sendiri.. Tutorial ada dalam 'Pakej Gold'




Seorang Awek Cun paling Hot di UTHM review produk ni.. Jangan ngurat, dia dah kahwin =)

(Aku nak tunjuk produk yerr.. Tengok tu cara design tu.. Simple but nice tau..)




Dan sekarang...

.

.

Saya banyak menulis buku, hasilkan tutorial, buat tutorial video, dan buat Master Collection..



Dan aktif menjelajah IPT satu Malaysia, bagi Training, dan Talk pasal Bisnes Online..

"..My passion is to give inspiration.."


Bawah ni bagi Motivation kat anak-anak yatim agar berjaya dalam pelajaran..Bagi semangat kat mereka..




Buat lagi kelas Editing Video kreatif untuk sahabat YADIM..




Selepas Setahun, Kelas Mastering tu akhirnya berjaya di jalankan di UTHM..

Ni kelas Master Editing Your Poster.. Di buat di UTHM..




Dan sekarang, aktif bagi talk & training untuk pelajar IPT yang nak belajar tentang Online Business..





Semoga anda terinspirasi... Ini bukan nak menunjuk okay..

Cuma nak bagitahu, DULU DULU DULU..




Saya pun zero dulu dalam editing.. Latar belakang saya bukanlah budak kreatif..

Tapi saya, minat.. Dan saya usaha nak dapatkannya..


Poster dibawah untuk program terdekat...di UTHM..

.

"..Baiklah, aku tak nak buang masa korang baca pasal diri aku lama-lama.. Aku nak terangkan ni.."


Kepakaran saya adalah membantu menyelesaikan masalah dalam kalangan mahasiswa, staf, dan usahawan yang tidak/kurang mahir untuk mereka senigrafik 'banner' dan 'editting' video bagi tujuan promosi program universiti, pengiklanan syarikat, serta poster FYP (final year project).


DALAM MASTER COLLECTION NI LENGKAP!!


"..Suka! sy sendiri lihat impressed! Kawan-kawan kat opis bagitau.. DESIGN ni Cantik, simple.. nampak Femes!! menarik lak tuu.. Padahal dulu sy newbie sangat pasal Edit2 ni.. Dpt byk komen pesbuk.. Design nice, design improvement, Poster cantik!.."

saya ni dah la bkn background IT..Tahu kalau benda2 kreatif cam ni..Zero mcm saya boleh ke?
Ya boleh... tak pernah design pun boleh buat guna balik templet pekej yg da siapkan dlm dvd tu..

Yaaaa! Serius!


"..Senang nye, edit text sikit, background sikit letak gmbar.. pakai corak yg leh ubah ubah, dah siap dahhh.. tak sampai pun 10 minit.."
~ Budak baru belajar Design


"..Memang puas hati sesangt.. Xpyh daa nak belajar susah susah kat mr.google, yuutube semua.. videoo da la panjang panjang.."
~ Cikgu Multimedia

Masalahnya, Bila Nk Cari Bahan Sendiri Mmg Makan Masa Laa..


..search bahan jerr habis masa 3 jam.. stress
..Font kene cari sendiri..
..Templet pun xde..
..Pastu, video byk becakap 20 minit nk ngadap..
..Xderr tutorial step by step pulak tu..


Memperkenalkan..


****************************

MASTER COLLECTION GOLD EDITION

****************************


Dengan Miliki Mastercollection 'GOLD' ini, anda bakal dapat LIMA(5)  Pakej 'ADVANCED' seperti di bawah :




(PERTAMA:1)  EBOOK  'Step by Step' How to design photoshop & Illustrator 120 pages (RM150) 





- Diluar, harga Ebook photoshop sahaja dah RM150. Kalini termasuk dengan bab Illustrator sekali.

- Ebook ini, sesuai untuk newbies yang nak ikut 'step-by- step' bergambar

- Boleh print, dan guna untuk peribadi.. 


(KEDUA:2)  BAHAN MASTERCLASS 'Easy-to-Design' PSD & AI (RM45) 




- Tak pernah, ebook siap dengan bahan design yang sangat membantu newbie untuk design.

- Bahan design ini, sesuai untuk yang malas nak cari bahan sendiri di internet.

- Bukan itu je, bahan design ini termasuk sekali pakej font premium.


(KETIGA:3)  DUA(2) VIDEO TEKNIK "Design Photoshop & Tracing Illustrator" (RM67) 




- Tak akan jumpa diluar sana, ebook yang dibantu oleh dua video photoshop & Illustrator

- Ikut step by step anda akan mudah faham.

- Tak faham, repeat+follow.

- Next video tutorial diberikan percuma melalui akses emel.


(KEEMPAT:4)  EBOOK PREMIUM "Shutterstock & Premium Image" (RM35) 



- Ebook ini satu-satu ebook di Malaysia, yang sangat membantu anda. 

- Ebook menerangkan cara nak download image premium untuk background, model, element dll.

- Teknik ni, short-cut 50% masa kita design photoshop.


(KELIMA:5) 48 FAIL "Design Template" MASTERCOLLECTION UPGRADED (RM700!!)



- Bukan setakat ebook/video tutorial shj, pertama di Malaysia, Tutorial siap sekali dengan hasil design dalam Google Drive.

-Design ni hasil inspirasi dari saya selama 3 tahun dalam editing & design program besar universiti.

- Kalau nak diikutkan, upah design RM150 setiap satu design.. Tapi anda dapat 48 design ni yang boleh pakai semula.

- RM150 x 48 design kira jerr lah.



Teknik buat light flare effect, effect cahaya silau pada text anda..



Cara menambah corak corak menggunakan perisian Adobe Illustrator, boleh design sendiri, atau saya sediakan dalam DVD..



Cara tracing image.. Gambar diatas ini, adalah gambar yang dilukis menggunakan tangan.. Macam mana nak warnakan balik, agar ia jadi lukisan digital..



Atas ni basic poster tau. macam mana nak buatkan poster kita lebih cantik, simple, tapi sekali lihat.. terjatuh hari.. Apakah tema, font, teknik adjustment, dan cara guna background yang sesuai..


Jumlah harga diatas ini telah mencecah RM997..

*Jangan risau saya bagi promosi dibawah.. Tapi.. baca dulu sampai bawah..



Nanti dulu.. Apa yang membezakan pakej gold ni dengan DVD sebelum ni?


Pakej gold ini Anda dapat  tambahan lagi dua(2) Pakej yang bernilai RM400 dalam DVD ni!! Diberi Percuma!!


So, Maksudnya Nilainya DVD ni Total RM997 + RM400 (dua Pakej tambahan) tu lah ya?

Ya, betul... Total semua pakej ni dah RM1397 tau!



Tapi, Baca sampai habis dulu kalau nak Promosi Kaw Kaw..

Pakej Gold yang mencecah RM400 pun ada disebutkan dibawah..


(PAKEJ GOLD A):  RM250


HOW TO DESIGN 'Attractive Product Poster'

- Ada 6 Video bersiri yang lengkap, lubuk gambar memukau, sehinggalah cara untuk design.

- Tutorial ini, sesuai untuk agen/stokis/owner produk yang pening nak design poster fesbuk ads.

- Selalunya gambar yang menarik, dari design guna teknik yang betul, mampu kurangkan kos CPC. Saya pernah dapat 2-3sen per Click!

- Newbie, lagi sesuai.. Sebab ia step by step..

- Bahan disediakan dalam fail .Psd boleh pakai semula..




(PAKEJ GOLD B):  RM150



    
.........................

HOW TO 'DESIGN Professional Logo within 5 minutes'

- 3 Siri Video tutorial step by step macam mana nak buat logo yang nampak professional

- Dalam tutorial ini termasuk templet 'mock-up' yang buatkan logo anda lebih nampak real & tertarik

- Teknik 'short-path' untuk anda gabung elemen dalam logo agar nampak professional.

- Owner produk, mahupun sesiapapun wajib dapatkan teknik ni.




BONUS ONE-TIME OFFER : EASY DESIGN WEBSITE 4 NEWBIES RM550


     

.........................

HOW TO Design Website for Sales! Drag n Drop

- Video tutorial step by step macam mana nak buat website dengan mudah tanpa perlu beli domain dan hosting

- Dalam tutorial ini termasuk software yang boleh guna terus

- Teknik 'Ayat Power' agar website anda orang baca terus beli

- Owner produk, mahupun sesiapapun wajib dapatkan teknik ni.

- Anda akan dapat Video tutorial Melalui Emel..


MAKLUMAN!! 

Anda bakal dapat Keseluruhan Pakej ADVANCED RM997 + Pakej Gold A RM250 + Pakej Gold B RM150 + BONUS WEBSITE RM500.. berjumlah RM1897 tau!



HARGA RM497 shj..

 

 

PROMOSI..


RM297 shj (Jimat RM200)

Sekejap.. Selalunya Cepat 'Sold Out' Sebab ada promosi utk terawal..


Jika Anda terawal dapatkan pakej gold ini:

RM237 (300 org pertama)

RM257 (300 org berikutnya)

 


TERBARU!! OFFER TERAWAL..

Promosi ini ditutup dan harga promosi kembali asal selepas tamat kuota..



Bermula RM87 shj 

(Terhad 80 orang sahaja)


Jika Anda terawal dapatkan pakej gold ini:

Selling Fast! 20 Minit habis

RM87 (80 org pertama)


Selling Fast! 1 hari habis..

RM97 (80 org seterusnya)


RM107 (100 org seterusnya)

RM127 (100 org seterusnya)

RM187 (300 org pertama)

RM237 (300 org berikutnya)

 


GRAB OFFER SEKARANG, HANYA LIMITED STOK SHJ..


 

Dengan promosi kaw kaw ni, anda dapat LENGKAP, dengan full pakej bernilai RM1897 itu..

OFFER DITUTUP pada bila bila masa, lepas ditutup, anda bakal menangis tau..

Jarang saya buat promosi ni..

 

Harga mungkin Kembali kepada RM497..



SAYA ADA BAGITAHU, KALAU NAK DPTKAN PAKEJ INI..

ANDA DAPAT TAMBAHAN LAGI BONUS!!


Woww, serius laaa... INILAH tambahan bonusnya..




"..Ehh banyak pulak... Pakej Gold ni blh muat ke dalam 1 DVD.. Ofcozz muat. Anda siap diberi TAMBAHAN BONUS..dalam group support"


BONUS 1 : 100USD LIFETIME ACC PHOTO TOUCH & MANIPULATION

100 USD lifetime account cara orang pro edit & manipulation & phototouch gambr cara advance.. superr lengkap.. Xpyh beli, dapat FREE.. Rahsia ni ada dalam group FB support..




Topik paling HOT dalam group support.. Lihatlah ada berapa like, dan beratus komen.. Sebab Ini antara topik Premium yang akan dibagi secara percuma dalam group tau..


BONUS 2 : PREMIUM GROUP SUPPORT

Premium lifetime group support, yang ada tutorial macam macam, nak gigit jari lah cam ni.. siap lepak dgn sifu sifu underground dlm design kat group tu sedia kongsi ilmu dan pengalaman..
Betul ke ni? Takkan lah..



Yaaa, Betul... Tgk dah lebih 1000 Members tu.. Kalau anda terlambat.. Anda rugi sampai bila bila tau..

BONUS 3 : EMEL SUPPORT FROM MASTER EDITING

Dapat emel support pulakk lagitu.. kadang Mr. ubai buat kelas round satu malaysia, dia p rakam teknik design tu, dia p send kat emel.. dpt kat emel uollls secara percuma start tahun dpn tau.. mmg best lahh.


Ni Masa buat kelas kat UTM Skudai... Seronok diorang tgk.. Amacam? Nak tahu tak tips tips yang lebih latest? Offcozz la nak kan?




Kemain tekun mereka belajar... Bagus bagus, ada peluang jadi pelajar pintar ni.. =)


Kau ni.. banyaknya bonus kat atas tu? Aku ni dah mula minat sesangt dengan 'Pakej Gold ni'.. INCLUSIFF SSGT..
.
"..Tak pernah laa jumpa sekali dpt supprt gegila cm ni.. aku mula cam tak caya, sekali join mmg awesome!.."
~ Bakal Da'ie Photoshop & Illustrator IIUM

Jika anda terus nak dapatkan.. Teruskan sampai dibawah..


saya dulu bermula zero juga..Saya bangkit dan bangun ini, atas cercaan, makian, malah pelbagai ujian.. Inilah masanya untuk tidak menjadi sebahagian orang lain yang suka 'menyimpan' ilmunya untuk sendiri.. Depan mata saya, terjadi kat diri saya masa saya zero dulu.. 


Kini, saya buktikan bukanlah saya seperti mereka.. Saya tidak berminat untuk menjual saje saje.. Kerana saya ada matlamat untuk masyarakat.. Impian, saya ingin tubuhkan AKADEMI, untuk anak yatim dan anak golongan asnaf merasai peluang belajar Editing & Design ini agar mereka celik IT sama dengan kita.. Doakan saya impian ini dapat dilaksanakan..


Saya tahu ini pelaburan yang bukan berbaloi, kalau belum tahu manfaatnya untuk anda..Bayangkan..


Kalau anda sanggup 'invest' untuk menuntut ilmu 'multimedia & creative' di universiti, paling paling RM20K pinjaman PTPTN untuk DIPLOMA anda korbankan.. Dengan 3 tahun belajar.. Kenapa anda tak sanggup invest untuk dapatkan ilmu yang berterusan dari saya?


I'am not selling knowledge, I push you to gain your experience.. And create the sharing culture..


Saya pernah belajar diluar, kena bayar RM800 per sesi untuk belajar buat video, RM5000 per package untuk belajar Marketing.. Malah RM60K untuk pembelajaran diploma & Degree bidang elekrik shj..

Namun, kesimpulan yang saya dapat lakukan..


"..Pengalaman adalah lebih mahal, daripada apa yang kita laburkan! Pengalaman bermula bila kita dari Zero..Melalui Cabaran demi cabaran.. Dan kita share pengetahuan.."

Pengalaman ini, sedia untuk saya kongsikan bersama anda...

.

.

Saya bagi jaminan, selepas anda Klik Saya Nak, saya bagi jalan untuk anda dapatkan 'pakej gold' dengan harga offer..

.

Ini testimoni, yang dapatkan DVD Mastercollection dan dia terus nak design..



.


Jika anda terus nak dapatkan.. teruskan baca dibawah.. 

   




TERBARU!! OFFER TERAWAL..

Promosi ini ditutup dan harga promosi kembali asal selepas tamat kuota..



Bermula 87 shj 

(Terhad 80 orang sahaja)


Jika Anda terawal dapatkan pakej gold ini:

Selling Fast! 20 Minit habis

RM87 (80 org pertama)


Selling Fast! 1 hari habis..

RM97 (80 org seterusnya)


RM107 (100 org seterusnya)

RM127 (100 org seterusnya)

RM187 (300 org pertama)

RM237 (300 org berikutnya)

 


GRAB OFFER SEKARANG, HANYA LIMITED STOK SHJ..


 

Dengan promosi kaw kaw ni, anda dapat LENGKAP, dengan full pakej bernilai RM1897 itu..

OFFER DITUTUP pada bila bila masa, lepas ditutup, anda bakal menangis tau..

Jarang saya buat promosi ni..

 

Harga mungkin Kembali kepada RM497..


Perhatian! Sila lengkapkan borang di bawah.

Ruangan yang wajib diisi

BUTIRAN PEMBELIAN

Produk Kuantiti Harga (RM)
PACKAGE GOLD For STUDENT ONLY (RM67 untuk 30 orang Student shj)
9
MASTERCOLLECTION GOLD EDITION ( RM87 untuk 80 orang terawal) HABIS
MASTERCOLLECTION GOLD EDITION ( RM97 untuk 80 orang terawal)
58
JUMLAH

Kupon Diskaun

Masukkan kod kupon di bawah (jika ada) dan tuntut!

Kos Penghantaran

JUMLAH KESELURUHAN (RM)
Caj Pengendalian (RM)

KAEDAH PEMBAYARAN

Perhatian! Sila pilih (dengan KLIK) kaedah pembayaran yang sesuai untuk anda di bawah.

Sila lakukan bayaran berjumlah RM ke akaun bank pilihan anda di bawah.

  • Anda mesti memasukkan emel mvbeautysecret@gmail.com di ruangan emel semasa melakukan transaksi menerusi Perbankan Internet.
  • Anda mesti mengambil dan memuat naik gambar bukti pembayaran jika anda melakukan transaksi menerusi Mesin Deposit Tunai.
PenamaMohammad Ubaidullah Bin Mohd Jaafar
No. Akaun7027388175
Buka CIMB Clicks  
PenamaMohammad Ubaidullah Bin Mohd Jaafar
No. Akaun01032020561726
Buka Bank Islam IB  
PenamaMohammad Ubaidullah Bin Mohd Jaafar
No. Akaun501589057142
Buka Maybank2u  

BUTIRAN PELANGGAN

Log Masuk atau
Masukkan nama FB Anda untuk memudahkan kami add anda dalam group FB


PENGESAHAN



Maklumat Peniaga

Ubaidullah Jaafar Marketing
mvbeautysecret@gmail.com
+60137949549