Tahniah, Dptkan ebook disini.

Tahniah, Dptkan ebook disini.
jika anda newbie, baru nak berjinak jinak nak kenal design poster, banner, bunting, logo.. sila daftar sekarang.. Dapatkan ebook ini..


Sebenarnya, Ebook ini saya tak nak dedahkan pada sesiapa.. Sebab ia terlalu berharga sebab sepanjang 3 tahun jatuh bangun bina pengalaman... Saya rumuskan dalam ebook ini.. Tapi... Disebabkan anda betul betul berminat nak jadikan rujukan... Saya nak juga suka jika anda belajar sesuatu.. Disamping beri manfaat pada orang lain... melalui ebook ini.. maka saya tak teragak-agak nak bantu anda milikinya!




Apa yang anda bakal dapat dalam EBook ini...

Sebenarnya, Banyak tips nak share dalam ni..


Antara topik yang dedahkan tips dan Teknik HOT yang bakal dikongsikan dalam ebook ni: 1. [ THE DESIGN CONCEPT ] . Sebelum mula sesuatu untuk design.. Memang kena tahu konsep.. Nak pakai background apa, Nak guna kreatif text kat mana, Kat mana nak letak content dan logo, dan Perlu ke letak corak untuk menaikkan lagi kreativiti poster anda.. 2. [PHOTOGRAPHY POSTER FOR NEWBIES] . Kalau uolls selalu buat poster untuk timelime cover, ataupun untuk run ads, teknik ni seyes ramai sangat diguna pakai di luar sana. Apply dua teknik ni dah cukup dah buat poster anda memukau! 3. [EASY TECHNIQUE FOR DESIGN] . Kalau kita baru lagi nak mula, macam mana nak design yang mudah, tapi nampak macam level pro. Untuk design poster program guru guru, design program universiti, dan macam macam lagi. Ada dalam muka surat 10. 4. [PRODUCT POSTER CONCEPT] . Ada produk, tapi tak tahu macam mana nak promote kat medium sosial? sebab poster takderr? Nak dalam ni ada sebiji konsep. Background nak pakai apa, nak masukkan element apa yang buat produk kita lagi menonjol? Perghh.. 5. [FONT IDENTIFICATION TECHNIQUE] . Amacam? Tgk kat luar, font premium banyak sangat. Tapi tak tahu nak donlod kat mana? Tak tahu nama font tu apa? Mai sini saya ajar teknik mengenal pasti font yang paling senang. Upload, tunggu respon.. Terus tau nama font, dah boleh cari dah.. 6. [TEXT EFFECT FOR HEADLINE] . Dalam poster mesti ada headline, macam surat khabar. Orang akan baca tajuk dulu.. Macam mana nak grab orang baca headline kita kalau headline sendiri pun sama jerr macam ayat biasa? Kat sini ada teknik yg tersangat mudah..


TERBARU!! Bonus untuk anda... Sape cepat dia dapat...


[10 TIPS FOR NEWBIES] . Tips ni mahal. Anda boleh hasilkan design sndiri tanpa banyak soal.. Sebab, segala 'nenek moyang' teknik di bongkarkan.. Ekslusif untuk newboe.. [TEMPLATE DESIGN BLUE PRINT] . Anda boleh tiru bulat bulat cara design yang saya siapkan untuk kegunaan anda. Utk resume? Design poster projek final year? Macam macam lagi.. saya akan bagi PERCUMA templet photoshop yang anda boleh pakai balik nanti... . . "..Wah padatnya dalam ebook ni.. Macam teringin sangat ni nak dapatkan sekarang ni.. Berapa ya harga?.."


HARGA EBOOK Design Photoshop kalau di ikutkan di luar...
Diluar, ebook ini ada yang berharga lebih RM150..

Tapi...
.
Harga EBOOK ini, RM97 shj..
Tapi jika anda isi borang dibawah sekarang... 

Saya nak berikan secara PERCUMA..
Saya nak berikan secara PERCUMA...
Saya nak berikan secara PERCUMA...
.
.
Untuk 2000 org pertama.. Selepas 2000 orang,
promosi PERCUMA ini BAKAL ditutup!



Kalau anda serius, Anda hanya lakukan.. satu benda jerr.. Apa dia?

>> Anda perlu letak nama pendek (nama ringkas), emel, no telefon dibawah, kami akan emel anda dengan segera!


Sila ISIKAN nama ringkas, Emel, dan no Phone dibawah..

P/s: Hanya yang daftar borang ini shj, layak untuk dapatkan... Tak daftar.. Jangan menangis, jika Tak dapat..


Sekian,
Ubaidullah Jaafar
ubaidullahjaafar@gmail.com
Perhatian! Sila lengkapkan borang di bawah.

Ruangan yang wajib diisi