Tahniah, Dptkan video disini.

Tahniah, Dptkan video disini.
jika anda newbie, baru nak berjinak jinak nak kenal design poster.. sila daftar sekarang.. Dapatkan video ini..




Anda nak tutorial lengkap? Bljr Photoshop cara Design Poster Memukau? Dah Pening dah nak buat poster asyik tak jadi jerr? Dah nak 'beralih arah' ayik pakai Power point jerr?




anda bakal belajar 3 konsep simple ini, Anda bakal design poster yang menarik perhatian..
. Sebenarnya.. Design ini.. buat orang mudah nak tertarik lihat poster kita.. guna 3 gambar shj.. Kalau nak buat seminar ke, bengkel ke, kelas ke.. mahupun program pencalonan.. Boleh apply teknik ni.. beberapa tips nak SHARE: 1. Background gelapkan & kaburkan.. Boleh gabung 2-3 gambar background.. Contoh awan ke bangunan ke, jalan ke, kereta ke.. Tapi gambar tu watak tempelan je.. Untuk fokus pada gambar watak utama.. gambar kita.. 2. Buat adjustment pada gambar orang tu, samaada guna burn n dodge tool, atau guna curve adjustment.. Senang cita.. nak buat gamba muka tak kusam.. biar cerah sedikit.. 3. Light effect tu naikkan warna poster anda.. kalau belakang tu ada bangunan.. kita gabung dengan light effect, ia akan nampak macam cahaya mentari.. Gunakan warna kuning ke, biru ke.. ikut tema kita.. Membantu tak? Jom dapatkan pula video premium tutorial ni PERCUMA..

Sebenarnya, ini antara usaha saya nak bantu anda..


PERHATIAN INI..Bonus untuk anda... Sape cepat dia dapat...



Video ini mungkin ada di luar... tapi lama, bahasa inggeris.. susah..Tapi video ini..
Memang tip top..
.
DAPATKAN SEKARANG....
.
.
Video ini ditutup pada bila bila masa..
Tapi jika anda isi borang dibawah sekarang... 

Saya nak berikan secara PERCUMA..
Saya nak berikan secara PERCUMA...
Saya nak berikan secara PERCUMA...
.
.
Untuk 2000 org pertama.. Selepas 2000 orang,
promosi PERCUMA ini BAKAL ditutup!



Kalau anda serius, Anda hanya lakukan.. satu benda jerr.. Apa dia?

>> Anda perlu letak nama pendek (nama panggilan), emel, no telefon dibawah, kami akan emel anda dengan segera!


Sila ISIKAN nama panggilan, Emel, dan no Phone dibawah..

P/s: Hanya yang daftar borang ini shj, layak untuk dapatkan... Tak daftar.. Jangan menangis, jika Tak dapat..


Sekian,
Ubaidullah Jaafar
ubaidullahjaafar@gmail.com
Perhatian! Sila lengkapkan borang di bawah.

Ruangan yang wajib diisi