Rahsia Jimat Kos Messenger Ads dengan Chatbot auto reply simpan database Excel

Rahsia Jimat Kos Messenger Ads dengan Chatbot auto reply simpan database Excel


Bawah ni bukti page saya guna platform chatbot. Kat sini dia tunjuk dah berapa ribu subscriber dah saya collect setiap kali customer mesej.



Lagi satu, bayangkan, chatbot ni sesiapa yang pernah mesej. Beribu mesej tadi, akan simpan sebagai database.



1 Klik, Sales melonjak naik, macam air..

So far saya run messenger ads, beratus customer PM bertalu talu, chatbot tolong replykan..


Beratus detail customer tu dah simpan dalam excel. Dan beratus tu jugak dah pass customer dalam group team sales kat telegram secara auto!


So tak perlu fikir nak tengok inbox. Then auto supply leads tadi ke team sales.


.

Banyak Klien kita dah handle.. Haaa! Lihat quotation ni.. saya cas servis ni untuk klien saya.. Company ni spend RM2K sehari untuk ads.. 


Ni hasilnya..

Proven Result Client kita jalan kan Messenger Ads & Chatbot tau.. Bukan Sembang tau.. I tunjuk result terus.. Tak main testimoni ya..  




Ada lagi tau.. Ni Ads untuk Produk niche baby.. Fans tak berapa ramai.. Tapi, lihat lah berapa banyak mesej masuk macam air.. Mesej beratus masuk.. 




Actually, banyak lagi klien kita dah handle.. 


kita akan bantu berikan harga yang tak masuk akal sebab system chatbot tu kami amek upah RM3000 buat kn servis untuk company besar..


Skill is most valuable.. The valuable moment is your decision.. The decision is now!


Sepatutnya harga paling STANDARD kami berikan


RM490


Tapi Promosi kasih sayang..


RM290

(Jimat RM200)


Tunggu kejap...


BONUS 01 - video konten impact, Cara edit video semudah drag n drop.. Kalau nak upah luar ni.. Biasanya RM300 - RM500 tau.. 





Bonus 02 - Akses membership web akses bernilai RM1490 seperti dibawah secara lifetime!




Bonus 03 - Template Chatbot just edit dan guna semula je.. Ini part integration Chatbot ke Excel dan Supply leads ke Team sales secara automatik! Ni blueprint servis utk klient ni bernilai RM2500 



Bonus diatas ni takkan dapat diluar sana.. Jika lambat, harga ditutup bila bila masa.. Sekarang ni dah 90 unit terjual..





Nak jimat lagi? Sementara ada kod kupon ni lagi.. Siapa cepat dia dapat.. Kita nak bagi offer..


#Dibuka 20 unit pertama shj..

.

Tapi Promosi kasih sayang..


RM290

(Jimat RM200)

.

.

TERBARU (1/11/2019), Dibuka Kod kupon Black Friday..


RM176 sahaja !!

RM176 sahaja !!


Kod kupon: blackfriday


Jika ditutup harga bakal dinaikkan kepada promosi Asal RM290.


PENTING

  1. Produk ini adalah 100% dalam format digital. Tiada penghantaran fizikal akan dilakukan. Anda hanya perlu muat turun.
  2. Setelah tempahan disahkan, anda akan menerima email yang mempunyai link akses ke produk.
  3. Jika ada sebarang masalah, atau perlukan penerangan yang lebih jelas, boleh whatsapp Team Support di 012-7496983

    KUPON DISKAUN

    Harga modul ini ialah RM490. Diskaun ini tak kekal lama, Gunakan kupon diskaun " blackfriday " semasa buat bayaran bagi mendapatkan diskaun limited RM240 bagi Modul Chatbot Automation. Terhad untuk 20 yang terpantas.


    Perhatian! Sila lengkapkan borang di bawah.

    Ruangan yang wajib diisi

    BUTIRAN PEMBELIAN

    Produk Kuantiti Harga (RM)
    Marketing Premier - Marketing FB Ads, Video & Chatbot
    Advanced Web - Create Drag n Drop Website & Premium Theme
    15
    Personal Coaching
    JUMLAH

    Kupon Diskaun

    Masukkan kod kupon di bawah (jika ada) dan tuntut!

    Jumlah Keseluruhan Sebelum Penggenapan
    Pelarasan Penggenapan
    JUMLAH KESELURUHAN (RM)
    Caj Pengendalian (RM)

    BUTIRAN PELANGGAN

    Log Masuk atau

    BUTIRAN PEMBAYARAN