Special Offer Mastercollection Gold+

Special Offer Mastercollection Gold+

ini antara modul poster yang saya dah update. Yang anda BAKAL DAPAT nanti..




1. Poster Minimalist Photoshop - Design poster paling mudah dan paling cepat.


Jika nak cepat siap buat poster, boleh ikuti tips dan teknik yang diajarkan untuk hasilkan poster seperti dibawah ini. Elemen poster ni menggunakan: Stroke Headline, Brush Highlight, Shape tool, Smart Object, dan Gambar Model.


Mobirise




2. Poster Wow FBAds


Wow FB Ads ni, bagi mereka yang nak hasilkan poster untuk tujuan bisnes atau mempromosi perniagaan. Bagus guna teknik ini agar orang lebih tertarik dan yakin dengan presentation kita melalui poster. Banyak bermain efek cahaya guna teknik ______ tool. hehehe


Mobirise



3. Design Banner Using Illustrator - For Higher Size


Ni jika anda selalu terlibat dalam AJK Multimedia kena anjurkan program, nak kena hasilkan banner ataupun backdrobe kan? Pastinya photoshop tak support sebab saiz terlalu besar. Jadi kita boleh gunakan Illustrator tau!


Mobirise




4. How to Design Business Card + Logo


Nak hasilkan business Card beserta logo dengan mudah. Jadi elemen mudah yang kita gunakan untuk hasilkan logo sendiri guna photoshop dan corak corak pada kad bisnes kita. Kita akan rasa puashati sebab cetusan idea kad bisnes ini dihasilkan oleh kita sendiri. 


Mobirise




5. How to Design Resume


Bagus untuk mereka yakinkan syarikat yang kita apply dengan resume yang membantu. Saya siapkan sekali dengan template tau! Hanya ubah gambar dan edit konten jerr.


Mobirise




6. Design Creative Product Poster for CoverPage FB [AKAN DATANG]


Jika nak hasilkan poster produk yang menarik, anda pasti perlu tahu elemen penting dalam poster ini. Poster menarik akan bina keyakinan pada pelanggan, pada orang yang lihat poster kita. Kita boleh jadikan sebagai coverpage di FB.


Mobirise




7. Design Creative Product Flyers [AKAN DATANG]


Ni flyers paling mahal nak edit sebenarnya. Memang banyak kerja sedikit. Tapi saya yakin kalau anda belajar pasti berpuashati dengan hasil anda! Cuma, modul ini saya sedang siapkan dan akan update dalam web membership pada masa terdekat. Terbaik jika anda nak promote bisnes, produk, atau produk gunakan flyers.








8. Design Kartunis Poster [AKAN DATANG]


Ni dah lama dapat permintaan. Macam mana nak hasilkan gambar kartun dari gambar anda sendiri. Haa ini menggunakan teknik warp yang anda bakal pelajari. Seterusnya gabungan beberapa gambar dan efek cahaya akan buatkan poster anda lebih nampak tertarik!


Mobirise


Setahu saya.. Anda memang minat nak belajar Photoshop & Illustrator..

Sebab Nak belajar design banner, bunting, poster program, tshirt, design fesbuk ads kan?

Sebab itu anda ada langgan emel saya sebelum ni kan?


Lepas tu anda dapat emel, katanya ada Offer Kaw-Kaw ..Kan?


SAYA YAKIN..


Anda sebenarnya..


DAH LAMA SERIUS NK BELAJAR EDIT, DESIGN SENDIRI GUNA PHOTOSHOP & ILLUSTRATOR!

Cuma.. Belum jumpa mana nak belajar je.. Best ni! Ada offer ni..


Ni antara Testimoni setelah dapatkan Pakej Mastercollection Advanced yang lepas..


[TESTIMONI 1] "..Katam banyak kali.. Berjaya hasilkan banyak design.. Walau belum pakar lagi.." - Ct Nadiah





[TESTIMONI 2] "..Hasil Design makin kemas & menarik, Dpt mudahkan kerja dalam waktu singkat.." - Adam Yusoff



[TESTIMONI 3] "..Sangat membantu untuk siapkan report assigment.." - Nurul Khairani



[TESTIMONI 4] "..Dah start buat part time designer dengan bantuan DVD MasterCollection ni.." - Faizah Abdullah





Nak tahu tak siapa saya?


Okay japp... Saya kenalkan nama dulu ya..

Nama saya Ubaidullah Jaafar.. Ex-Pelajar UTHM..

Masters student to be InshaAllah..


.


Saya terlibat jugak dalam buat training..

Masa ni buat kelas Editing Video



(Master Collection Video belum ada lagi yeee.. hehehe)


Tak lama tu,tahun 2014..

Saya cadang nak Buat Kelas Mastering Your Editing kat UTHM..

Tapi Tak jadi.. Sebab dah sibuk Final Year kat UTHM..




2015, Jadi Founder Produk Wanita.. (Masih berjalan sampai sekarang)

Nak tahu, produk tu, Logo, Tulisan Nama Produk, aku design sendiri..

Guna Ilmu Master Collection ni tau..




Ni posternya.. Pun aku buat sendiri.. Tutorial ada dalam 'Pakej Gold'




Seorang Awek Cun paling Hot di UTHM review produk ni.. Jangan ngurat, dia dah kahwin =)

(Aku nak tunjuk produk yerr.. Tengok tu cara design tu.. Simple but nice tau..)




Dan sekarang...

.

.

Saya banyak menulis buku, hasilkan tutorial, buat tutorial video, dan buat Master Collection..



Dan aktif menjelajah IPT satu Malaysia, bagi Training, dan Talk pasal Bisnes Online..

"..My passion is to give inspiration.."


Bawah ni bagi Motivation kat anak-anak yatim agar berjaya dalam pelajaran..Bagi semangat kat mereka..




Buat lagi kelas Editing Video kreatif untuk sahabat YADIM..




Selepas Setahun, Kelas Mastering tu akhirnya berjaya di jalankan di UTHM..

Ni kelas Master Editing Your Poster.. Di buat di UTHM..




Dan sekarang, aktif bagi talk & training untuk pelajar IPT yang nak belajar tentang Online Business..





Semoga anda terinspirasi... Ini bukan nak menunjuk okay..

Cuma nak bagitahu, DULU DULU DULU..




Saya pun zero dulu dalam editing.. Latar belakang saya bukanlah budak kreatif..

Tapi saya, minat.. Dan saya usaha nak dapatkannya..


Poster dibawah untuk program terdekat...di UTHM..

.

"..Baiklah, aku tak nak buang masa korang baca pasal diri aku lama-lama.. Aku nak terangkan ni.."


Kepakaran saya adalah membantu menyelesaikan masalah dalam kalangan mahasiswa, staf, dan usahawan yang tidak/kurang mahir untuk mereka senigrafik 'banner' dan 'editting' video bagi tujuan promosi program universiti, pengiklanan syarikat, serta poster FYP (final year project).


DALAM MASTER COLLECTION NI LENGKAP!!


"..Suka! sy sendiri lihat impressed! Kawan-kawan kat opis bagitau.. DESIGN ni Cantik, simple.. nampak Femes!! menarik lak tuu.. Padahal dulu sy newbie sangat pasal Edit2 ni.. Dpt byk komen pesbuk.. Design nice, design improvement, Poster cantik!.."

saya ni dah la bkn background IT..Tahu kalau benda2 kreatif cam ni..Zero mcm saya boleh ke?
Ya boleh... tak pernah design pun boleh buat guna balik templet pekej yg da siapkan dlm dvd tu..

Yaaaa! Serius!


"..Senang nye, edit text sikit, background sikit letak gmbar.. pakai corak yg leh ubah ubah, dah siap dahhh.. tak sampai pun 10 minit.."
~ Budak baru belajar Design


"..Memang puas hati sesangt.. Xpyh daa nak belajar susah susah kat mr.google, yuutube semua.. videoo da la panjang panjang.."
~ Cikgu Multimedia

Masalahnya, Bila Nk Cari Bahan Sendiri Mmg Makan Masa Laa..


..search bahan jerr habis masa 3 jam.. stress
..Font kene cari sendiri..
..Templet pun xde..
..Pastu, video byk becakap 20 minit nk ngadap..
..Xderr tutorial step by step pulak tu..


Memperkenalkan..


****************************

MASTER COLLECTION GOLD EDITION

****************************

*Gambar ini adalah ilustrasi untuk produk digital

Dengan Miliki Mastercollection 'GOLD' ini, anda bakal dapat LIMA(5)  Pakej 'ADVANCED' seperti di bawah :




(PERTAMA:1)  EBOOK  'Step by Step' How to design photoshop & Illustrator 120 pages (RM150) 



*Gambar ini adalah ilustrasi untuk produk digital

- Diluar, harga Ebook photoshop sahaja dah RM150. Kalini termasuk dengan bab Illustrator sekali.

- Ebook ini, sesuai untuk newbies yang nak ikut 'step-by- step' bergambar

- Boleh print, dan guna untuk peribadi.. 


(KEDUA:2)  BAHAN MASTERCLASS 'Easy-to-Design' PSD & AI (RM45) 




- Tak pernah, ebook siap dengan bahan design yang sangat membantu newbie untuk design.

- Bahan design ini, sesuai untuk yang malas nak cari bahan sendiri di internet.

- Bukan itu je, bahan design ini termasuk sekali pakej font premium.

- Fail ini disediakan dalam format web-akses, anda boleh download serta-merta!


(KETIGA:3)  DUA(2) VIDEO TEKNIK "Design Photoshop & Tracing Illustrator" (RM67) 




- Tak akan jumpa diluar sana, ebook yang dibantu oleh dua video photoshop & Illustrator

- Ikut step by step anda akan mudah faham.

- Tak faham, repeat+follow.

- Next video tutorial diberikan percuma melalui akses emel.

- Fail ini disediakan dalam format web-akses, anda boleh download serta-merta!


(KEEMPAT:4)  EBOOK PREMIUM "Shutterstock & Premium Image" (RM35) 


*Gambar ini adalah ilustrasi untuk produk digital


- Ebook ini satu-satu ebook di Malaysia, yang sangat membantu anda. 

- Ebook menerangkan cara nak download image premium untuk background, model, element dll.

- Teknik ni, short-cut 50% masa kita design photoshop.


(KELIMA:5) 48 FAIL "Design Template" MASTERCOLLECTION UPGRADED (RM700!!)


- Fail ini disediakan dalam format google-drive, anda boleh download serta-merta!

- Bukan setakat ebook/video tutorial shj, pertama di Malaysia, Tutorial siap sekali dengan hasil design dalam Google Drive.

-Design ni hasil inspirasi dari saya selama 3 tahun dalam editing & design program besar universiti.

- Kalau nak diikutkan, upah design RM150 setiap satu design.. Tapi anda dapat 48 design ni yang boleh pakai semula.

- RM150 x 48 design kira jerr lah.



Teknik buat light flare effect, effect cahaya silau pada text anda..



Cara menambah corak corak menggunakan perisian Adobe Illustrator, boleh design sendiri, atau saya sediakan dalam DVD..



Cara tracing image.. Gambar diatas ini, adalah gambar yang dilukis menggunakan tangan.. Macam mana nak warnakan balik, agar ia jadi lukisan digital..



Atas ni basic poster tau. macam mana nak buatkan poster kita lebih cantik, simple, tapi sekali lihat.. terjatuh hari.. Apakah tema, font, teknik adjustment, dan cara guna background yang sesuai..


Jumlah harga diatas ini telah mencecah RM997..

*Jangan risau saya bagi promosi dibawah.. Tapi.. baca dulu sampai bawah..



Nanti dulu.. Apa yang membezakan pakej gold ni dengan DVD sebelum ni?


Pakej gold ini Anda dapat  tambahan lagi dua(2) Pakej yang bernilai RM400 dalam DVD ni!! Diberi Percuma!!


So, Maksudnya Nilainya DVD ni Total RM997 + RM400 (dua Pakej tambahan) tu lah ya?

Ya, betul... Total semua pakej ni dah RM1397 tau!



Tapi, Baca sampai habis dulu kalau nak Promosi Kaw Kaw..

Pakej Gold yang mencecah RM400 pun ada disebutkan dibawah..


(PAKEJ GOLD A):  RM250


HOW TO DESIGN 'Attractive Product Poster'

- Ada 6 Video bersiri yang lengkap, lubuk gambar memukau, sehinggalah cara untuk design.

- Tutorial ini, sesuai untuk agen/stokis/owner produk yang pening nak design poster fesbuk ads.

- Selalunya gambar yang menarik, dari design guna teknik yang betul, mampu kurangkan kos CPC. Saya pernah dapat 2-3sen per Click!

- Newbie, lagi sesuai.. Sebab ia step by step..

- Bahan disediakan dalam fail .Psd boleh pakai semula..




(PAKEJ GOLD B):  RM150



    
.........................

HOW TO 'DESIGN Professional Logo within 5 minutes'

- 3 Siri Video tutorial step by step macam mana nak buat logo yang nampak professional

- Dalam tutorial ini termasuk templet 'mock-up' yang buatkan logo anda lebih nampak real & tertarik

- Teknik 'short-path' untuk anda gabung elemen dalam logo agar nampak professional.

- Owner produk, mahupun sesiapapun wajib dapatkan teknik ni.




BONUS ONE-TIME OFFER : EASY DESIGN WEBSITE 4 NEWBIES RM550


   

*Gambar ini adalah ilustrasi untuk produk digital  

.........................

HOW TO Design Website for Sales! Drag n Drop

- Video tutorial step by step macam mana nak buat website dengan mudah tanpa perlu beli domain dan hosting

- Dalam tutorial ini termasuk software yang boleh guna terus

- Teknik 'Ayat Power' agar website anda orang baca terus beli

- Owner produk, mahupun sesiapapun wajib dapatkan teknik ni.

- Anda akan dapat Video tutorial Melalui Emel..


MAKLUMAN!! 

Anda bakal dapat Keseluruhan Pakej ADVANCED RM997 + Pakej Gold A RM250 + Pakej Gold B RM150 + BONUS WEBSITE RM500.. berjumlah RM1897 tau!



HARGA RM497 shj..

 

 

PROMOSI..


RM297 shj (Jimat RM200)

Sekejap.. Selalunya Cepat 'Sold Out' Sebab ada promosi utk terawal..


Jika Anda terawal dapatkan pakej gold ini:

RM237 (300 org pertama)

RM257 (300 org berikutnya)

 


TERBARU!! OFFER TERAWAL..

Promosi ini ditutup dan harga promosi kembali asal selepas tamat kuota..



Bermula RM120 shj 

(Terhad 80 orang sahaja)


Jika Anda terawal dapatkan pakej gold ini:

Selling Fast! Selalu habis

RM120 (80 org pertama)


Akan dinaikkan pada bila-bila masa

RM150 (dinaikkan bila-bila masa)


 


GRAB OFFER SEKARANG, HANYA LIMITED STOK SHJ..


 

Dengan promosi kaw kaw ni, anda dapat LENGKAP, dengan full pakej bernilai RM1897 itu..

OFFER DITUTUP pada bila bila masa, lepas ditutup, anda bakal menangis tau..

Jarang saya buat promosi ni..

 

Harga mungkin Kembali kepada RM497..



SAYA ADA BAGITAHU, KALAU NAK DPTKAN PAKEJ INI..

ANDA DAPAT TAMBAHAN LAGI BONUS!!


Woww, serius laaa... INILAH tambahan bonusnya..


*Gambar ini adalah ilustrasi untuk produk digital  

"..Ehh banyak pulak... Pakej Gold ni blh muat ke dalam 1 DVD.. Ofcozz muat. Anda siap diberi TAMBAHAN BONUS..dalam group support"


BONUS 1 : 100USD LIFETIME ACC PHOTO TOUCH & MANIPULATION

100 USD lifetime account cara orang pro edit & manipulation & phototouch gambr cara advance.. superr lengkap.. Xpyh beli, dapat FREE.. Rahsia ni ada dalam group FB support..




Topik paling HOT dalam group support.. Lihatlah ada berapa like, dan beratus komen.. Sebab Ini antara topik Premium yang akan dibagi secara percuma dalam group tau..


BONUS 2 : PREMIUM GROUP SUPPORT

Premium lifetime group support, yang ada tutorial macam macam, nak gigit jari lah cam ni.. siap lepak dgn sifu sifu underground dlm design kat group tu sedia kongsi ilmu dan pengalaman..
Betul ke ni? Takkan lah..



Yaaa, Betul... Tgk dah lebih 1000 Members tu.. Kalau anda terlambat.. Anda rugi sampai bila bila tau..

BONUS 3 : EMEL SUPPORT FROM MASTER EDITING

Dapat emel support pulakk lagitu.. kadang Mr. ubai buat kelas round satu malaysia, dia p rakam teknik design tu, dia p send kat emel.. dpt kat emel uollls secara percuma start tahun dpn tau.. mmg best lahh.


Ni Masa buat kelas kat UTM Skudai... Seronok diorang tgk.. Amacam? Nak tahu tak tips tips yang lebih latest? Offcozz la nak kan?




Kemain tekun mereka belajar... Bagus bagus, ada peluang jadi pelajar pintar ni.. =)


Kau ni.. banyaknya bonus kat atas tu? Aku ni dah mula minat sesangt dengan 'Pakej Gold ni'.. INCLUSIFF SSGT..
.
"..Tak pernah laa jumpa sekali dpt supprt gegila cm ni.. aku mula cam tak caya, sekali join mmg awesome!.."
~ Bakal Da'ie Photoshop & Illustrator IIUM

Jika anda terus nak dapatkan.. Teruskan sampai dibawah..


saya dulu bermula zero juga..Saya bangkit dan bangun ini, atas cercaan, makian, malah pelbagai ujian.. Inilah masanya untuk tidak menjadi sebahagian orang lain yang suka 'menyimpan' ilmunya untuk sendiri.. Depan mata saya, terjadi kat diri saya masa saya zero dulu.. 


Kini, saya buktikan bukanlah saya seperti mereka.. Saya tidak berminat untuk menjual saje saje.. Kerana saya ada matlamat untuk masyarakat.. Impian, saya ingin tubuhkan AKADEMI, untuk anak yatim dan anak golongan asnaf merasai peluang belajar Editing & Design ini agar mereka celik IT sama dengan kita.. Doakan saya impian ini dapat dilaksanakan..


Saya tahu ini pelaburan yang bukan berbaloi, kalau belum tahu manfaatnya untuk anda..Bayangkan..


Kalau anda sanggup 'invest' untuk menuntut ilmu 'multimedia & creative' di universiti, paling paling RM20K pinjaman PTPTN untuk DIPLOMA anda korbankan.. Dengan 3 tahun belajar.. Kenapa anda tak sanggup invest untuk dapatkan ilmu yang berterusan dari saya?


I'am not selling knowledge, I push you to gain your experience.. And create the sharing culture..


Saya pernah belajar diluar, kena bayar RM800 per sesi untuk belajar buat video, RM5000 per package untuk belajar Marketing.. Malah RM60K untuk pembelajaran diploma & Degree bidang elekrik shj..

Namun, kesimpulan yang saya dapat lakukan..


"..Pengalaman adalah lebih mahal, daripada apa yang kita laburkan! Pengalaman bermula bila kita dari Zero..Melalui Cabaran demi cabaran.. Dan kita share pengetahuan.."

Pengalaman ini, sedia untuk saya kongsikan bersama anda...

.

.

Saya bagi jaminan, selepas anda Klik Saya Nak, saya bagi jalan untuk anda dapatkan 'pakej gold' dengan harga offer..

.

Ini testimoni, yang dapatkan DVD Mastercollection dan dia terus nak design..



.


Jika anda terus nak dapatkan.. teruskan baca dibawah.. 

   




TERBARU!! OFFER TERAWAL..

Promosi ini ditutup dan harga promosi kembali asal selepas tamat kuota..



PROMOSI RM120 shj 

(Terhad 80 orang sahaja)


Jika Anda terawal dapatkan pakej gold ini:

Selling Fast! Selalu habis

RM120 (80 org pertama)


Akan dinaikkan pada bila-bila masa

RM150 (dinaikkan bila-bila masa)

 


GRAB OFFER SEKARANG, HANYA LIMITED STOK SHJ..


 

Dengan promosi kaw kaw ni, anda dapat LENGKAP, dengan full pakej bernilai RM1897 itu..

OFFER DITUTUP pada bila bila masa, lepas ditutup, anda bakal menangis tau..

Jarang saya buat promosi ni..

 

Harga mungkin Kembali kepada RM497..


Jika anda berminat untuk dapatkan Pakej Combo.. Ini butiran yang anda bakal dapat:


Harga TOTAL: RM2399

Promosi Kombo RM260



Perhatian! Sila lengkapkan borang di bawah.

Ruangan yang wajib diisi

BUTIRAN PEMBELIAN

Produk Kuantiti Harga (RM)
MASTERCOLLECTION - GOLD PACKAGE RM120 (harga asal RM297)
PAKEJ COMBO - MASTERCOLLECTION GOLD + VIDEO EFFECT + SUPER IMPACT VIDEO + SUPERLIGHTROOM TOTAL RM260 (Harga Asal RM2399)
53
PAKEJ COMBO + ADVANCED WEB TOTAL RM390 (Harga Asal RM3399)
40
ADVANCED WEB RM350 (Harga Asal RM2399)
35
JUMLAH

Kupon Diskaun

Masukkan kod kupon di bawah (jika ada) dan tuntut!

JUMLAH KESELURUHAN (RM)
Caj Pengendalian (RM)

BUTIRAN PELANGGAN

Log Masuk atau
Masukkan nama FB Anda untuk memudahkan kami add anda dalam group FB

Butiran Pembayaran

Sila lakukan bayaran berjumlah RM ke akaun bank pilihan anda di bawah.

  • Anda mesti memasukkan emel masterysuccess17@gmail.com di ruangan emel semasa melakukan transaksi menerusi Perbankan Internet.
  • Anda mesti mengambil dan memuat naik gambar bukti pembayaran jika anda melakukan transaksi menerusi Mesin Deposit Tunai.
PenamaMastery Success Resources
No. Akaun8603060406
Buka CIMB Clicks  
PenamaMohammad Ubaidullah Bin Mohd Jaafar
No. Akaun01032020561726
Buka Bank Islam IB  
PenamaMastery Success Resources
No. Akaun551043523803
Buka Maybank2u  

PENGESAHAN


Maklumat Peniaga

Mastery Success Resources (002695827-K)
masterysuccess17@gmail.com
+60137949549